Massages

Neem bij twijfelgevallen omtrent blessures en andere aandoeningen eerst contact op met je arts of fysio-therapeut.
Ik stel geen diagnose en vervang nooit de reguliere geneeskunde!

Mocht je na het bezoeken van mijn site nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op.

Klassieke massage

Klassieke massage

Een massage die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt door de combinatie van warme etherische olie. De massage kan naar wens van de klant worden aangepast, hetzij een wat zachte of een wat steviger massage. De massage is uitstekend geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan spieren en gewrichten.

Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aroma essence producten die, dankzij de heilzame werking, de klant volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg nemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende technieken, die geïnspireerd zijn op het samenspel van verschillende massagetechnieken en aroma's. Je voelt zich na afloop heerlijk ontspannen doordat de aroma's diep in je huid en op je geest inwerken. Je hebt weer voor dagen nieuwe energie!

30 min: € 36,00 60 min: € 70,00
Honing massage

Honing massage

Een echte wellness behandeling.

Gouden druppels honing op je lichaam en kundige handen die deze omtoveren in een waardevolle natuurlijke verzorging. Honing massage geeft een verzorging met een zachtheid en een buitengewone kracht die de huid vernieuwd en in de diepte voedt om haar glad, sterk en onweerstaanbaar zacht te maken.

Deze verzorging bestaat uit een exclusieve mengeling van honing en Dode Zee zouten. Dit alles verbonden met zoete amandelolie en kruidenextracten is een waardevolle synergie van actieve bestanddelen en daarom buitengewoon doeltreffend om de weefsels hun tonus en elasticiteit terug te geven.

Deze massage is geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid, maar natuurlijk ook gewoon voor totale ontspanning. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend. Een heerlijke ontspanning en een absoluut onweerstaanbare huid.

30 min: € 46,00 60 min: € 79,00
Amandelolie massage

Amandelolie massage

De intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en waarbij gekeken wordt naar het individu. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast maar gekeken word naar wat iemand nodig heeft.

Bij deze intuïtieve massage worden alle bekende klassieke massagevormen gecombineerd tot een persoonlijke massage. De massage richt zich niet alleen op het lichaam maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen. Regelmatig een massage verbetert dus niet alleen de fysieke gezondheid maar het geeft ook rust en vitaliteit. Het is een feel-good massage met een laag tempo waarbij je helemaal kunt wegdromen op rustige muziek. Het geeft energie en is stress verlagend.

55 min: € 55,00 90 min: € 75,00
Hot stone massage

Hot stone massage

Een diep verzachtende en zintuiglijke behandeling met een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vocht afdrijvend resultaat. We maken gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.

60 min: € 70,00
Hot chocolate massage

Hot chocolate massage

Hot chocolate is een massage die je vertroetelt en is een unieke ervaring. De gewaarwording en de effecten hiervan geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust, maar verzorgd de huid ook rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellness kuur genoemd.

De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele lijf. De cacao geeft ook een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Het lichaam wordt ingepakt met warme chocolade in combinatie met zoete amandelolie.

Deze massage geeft een gevoel van rust en een goed humeur. Het is een zintuiglijke onderdompeling van zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan. 30 min: € 46,00 60 min: € 79,00

Kruidenstempel massage

Kruidenstempel massage

Een massage met een échte dieptewerking in samenwerking met warme tot hete kruidenstempels. De stempels bestaan uit kruiden die zowel een reinigende, activerende, ontspannende als een krachtige helende werking hebben. De weldadige warmte van de kruidenstempels ontspannen je geest en de peelende werking van de massage maakt je gevoelig voor welzijn. Het lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De kruidenstempels activeren de bloedcirculatie en maken de spieren los. Spanningen lossen op en de huid krijgt een zuiverings behandeling.

Als aan de massage met kruiden en aromaten ook nog een weldoende warmte wordt toegevoegd, is het gegarandeerd genieten. De heerlijke geur en de warmte in samenspel met de rustgevende klanken begeleiden je in een droomwereld van geborgenheid. Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie. Een kruidenstempel massage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om problemen aan te pakken. Kruidenstempel massage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans. Kruidenstempel massage geeft schoonheid en genot. Het kruidige aroma is een geschenk voor lichaam en geest...

30 min: € 46,00 60 min: € 79,00
Tranquility body ritual deluxe

Tranquility body ritual deluxe

Een weldadige behandeling, dankzij de bijzondere Tranquillity rituelen. Zowel voor het gelaat als het lichaam wordt intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen door middel van bijzondere massagetechnieken. Laat je meevoeren door de knedende handen van de masseuse in een holistische behandeling met een aromatische geurbelevening. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palma Rosa en sinaasappel, zodat je als gast een ultieme aromatische ontspanning ervaart.

90 min: € 100,00
Hammam massage

Hamam massage deluxe

Een Hamam behandeling is een streling van de zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. Het is een uitgebreid scrubritueel op een verwarmde tafel bij een temperatuur van zo’n 38 graden met veel water en olijfoliezeep. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen. Na het scrubben volgt een behandeling met een katoenen zak gevuld met warm schuim van olijfzeep en krachtige massage. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Indien je kiest voor deze uitgebreide ervaring beleef je ook een hoofdhuid- en lichaamsmassage!

55 min: € 70,00
Aroma soul four elements massage

Aroma soul four elements massage

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden: het exotische Oosten, de warmte van het Middellandse zeegebied, de levendige wereld van India en de oude culturen van de woestijnstammen, voor een totale, zintuiglijke ervaring. Een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van eenwording.

Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën:
Oosters: verzachtend, kalmerend en anti-stress.
Mediterraan: vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit.
Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht.
Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als antistress behandeling.

55 min: € 70,00
Aroma soul four elements massage & scrub

Aroma soul four elements massage & scrub

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door jou persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrubritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heb je een stralende huid en een ontspannen geest.

Vormt een ideale aanvulling op de aroma soul four elements massage.

55 min: € 75,00
Sacred Nature - Ecocert®

Sacred Nature - Ecocert®

Een volledig gecertificeerde biologische en 100% natuurlijke lichaamsbehandeling die diep voedend is en anti-aging bescherming biedt aan de droge en gevoelige huid. Je ervaart een volledige lichaamsscrub en -massage. Laat de natuur haar werk doen!

75 min: € 96,00