Pakkingen

Pakkingen met exclusieve thema’s. De geur speelt hierbij tevens een belangrijke rol.
De pakkingen worden gegeven in een weldadige pakkingsdeken die in diverse warmtezones instelbaar is.

Anti-stress aroma pakking: Anti-stress barenne

Anti-stress aroma pakking:
Barenne

Een heerlijk geurende lavendelpakking die kalmerend werkt bij dagelijkse stress, onrust en slapeloosheid.

In de aromatherapie staat lavendel bekend als een zeer kalmerend kruid dat evenwicht herstellende eigenschappen bezit. Het geeft een vredige, warme stemming en is goed bij depressie en extreme emoties.

Lavendel verzacht pijn en voor de huid werkt deze lavendelpakking antiseptisch en hydraterend.

90 min: € 122,00
Kruidenpakking: Healing herba

Kruidenpakking:
Healing herba

Een pakking gemaakt van algen en 7 werkzame kruidenextracten en mineralen. De geur is zacht en verleidelijk, een unieke belevenis.

Deze pakking is rustgevend, verzorgend en versterkend voor de huid en brengt het lichaam weer in balans en geeft totale ontspanning.

Laat je betoveren door deze heerlijke pakking met zachte geur.

90 min: € 122,00
Exclusieve verwenpakking: Champagnebloesem

Exclusieve verwenpakking:
Champagnebloesem

Deze feestelijke pakking is bereid van een verfijnde transparante, bijna bruisende gel met algenextracten en kruiden van de champagnebloesem. De geur is zacht en heel bijzonder te noemen, evenals de luchtbelletjes.

De pakking is een combinatie van vele mooie werkzame bestanddelen en werkt verkwikkend en hydraterend. Het algenextract voorziet in vochtregulatie en mineralisatie.

Het geneeskrachtig kruidencomplex van 7 planten en olie zorgt ervoor dat de huid soepel wordt en blijft, de werkzame stoffen zorgen daarnaast voor extra vochtregulatie.

Dit is een zeer lekkere verwen pakking.

90 min: € 122,00
Exclusieve verwenpakking: Hot chocolate

Exclusieve verwenpakking:
Hot chocolate

Hot chocolate is een pakking die je vertroetelt en is een unieke ervaring. De gewaarwording en de effecten hiervan geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust, maar verzorgd de huid ook rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellness kuur genoemd.

De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele lijf. De cacao geeft ook een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Het lichaam wordt ingepakt met warme chocolade in combinatie met zoete amandelolie.

Deze pakking geeft een gevoel van rust en een goed humeur. Het is een zintuiglijke onderdompeling van zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

90 min: € 122,00
Bodypeeling met micro parels

Bodypeeling met micro parels

Voordat een pakking wordt aangebracht wordt de huid eerst gereinigd met micro parels. Dit zijn kleine bolletjes van paraffine, gevuld met squaleen olie uit olijven. Dit is een belangrijke werkstof voor de huid welke zeer reinigend en zuiverend werkt en zeer zacht voor de huid is.

Het product geeft eerst een peelend effect. Onder lichte druk knappen de bolletjes en komt de squaleen vrij, waardoor de huid na de peeling zijdezacht aanvoelt.

90 min: € 122,00